Frivillig i Ghana
Vil du på Eventyr? Rejs ud i verden som frivillig - og kom ind under huden på det afrikanske liv!

Har du lyst til at være frivillig i Afrika, så er Ghana måske lige noget for dig.

Vi kan tilbyde dig en rejse med masser af spændende oplevelser. Ghana og dens indbyggere er en fantastisk oplevelse. Ghana er et af de fredeligste lande i Afrika og indbyggerne er utrolig imødekommende, hjælpsomme og kærlige. I Ghana tales der som andet sprog engelsk, så det er let at kommunikere med ghaneserne. Der er dejligt varmt, og tempoet er helt naturligt langsommere end herhjemme i Danmark. Dejligt afstressende.

Det er meget vigtigt for os, at du giver udtryk for dine ønsker og kompetencer. Som frivillig på vores projekt kan du nemlig få lov at prøve kræfter med lige netop dét, du brænder for. Du er selv med til at tilrettelægge dit arbejdsprogram. Har du f.eks. en passion for børn, elsker at være kreativ og praktisk, brænder for at undervise, er bidt af en computer eller noget helt andet, ja så har du muligheden for at få det afprøvet nu. Vi vil gøre vores bedste for, at du får udlevet dine ønsker og drømme til denne rejse.

frivillig i Ghana

Volunteer in Ghana

Come to Ghana and stay with a family and work with children at a orphanege, a school or a daycare. You can stay at the seaside or in a village.
You are welcome anytime.

Write us to get more information!

Prices
1 week220 euro
4 weeks1000 euro