skip to Main Content

Elisabeth Lange

Elisabeth Lange er kommet i Afrika gennem mange år.
Under et års ophold i Ghana i 1984 studerede Elisabeth dans sang og trommespil på Center for National Culture, og deltog i det traditionelle kulturliv i hele Ghana.

Det er mange rejser til Ghana, det er blevet til siden da og mange projekter!

Efter den første tur har Elisabeth undervist og optrådt med afrikansk dans, sang og musik med afrikanske og danske musikere og dansere, og foreningen Kulturbroen Folkloric er opstået.

Elisabeth har været med til at starte kulturudveksling mellem danskere og ghanesere, og har sammen med andre skabt “Folkloric Selamta Cultural Center” – et kulturcenter udenfor Accra i Ghana, hvor Folkloric Selamta underviser.
Siden 2010 har Elisabeth inviteret Folkloric Selamta 3 gange på turne i Danmark i ca 3 måneder, i 2013 med støtte fra Danida.

I Danmark har Elisabeth undervist på alle slags institutioner og for de helt små børn til ældre mennesker. Hun er en erfaren og anerkendt underviser.

Elisabeth har udgivet 3 afrikanske børne-cd’er sunget af afrikanske og danske børn på dansk, engelsk og afrikanske sprog. Der indgår pædagogisk materiale:

  • Tembo
  • Unity kun afrikanske børn
  • Åh Disko Drenge og Piger
Back To Top