skip to Main Content

Tromme-danse rejse

Folkloric Selamta, som har været i Danmark mange gange, tager altid imod studerende både i Nungua og på Art Center, Accra.

I kan bo hos Perpetual med udsigt til Atlanterhavet og få undervisning hver dag.

For 3 ugers undervisning med kost og logi koster det 1000 euro. Der er 4 timers undervisning, 2 timers dans/sang og 2 t. trommespil.Desuden kan I træne med Selamta på Art Center 3 gange om ugen om eftermiddagen.

I kan komme alene, eller som gruppe.

Vi var 15 studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, som tog på studietur i en måned i Ghana henover juleferien og midt ind i januar.

Elisabeth Lange var vores danske kontakt til Ghana og gennem hende, bookede vi undervisning i Ghanesisk dans, sang og trommespil (5 dage om ugen i 3 uger), samt kost og logi. Elisabeth har fra starten af været en fantastisk indgangsvinkel for vores rejse til Ghana. Hun har været meget hjælpsom i forhold til planlægning, samt gode råd før og under vores rejse. Vi boede alle 15 mennesker hos Perpetual og hendes familie i deres store dejlige hus, som ligger lige ned til Atlanterhavet med en skøn udsigt fra deres have og terrasse. Huset har masser af værelser og er et perfekt sted til afslapning og til at hygge sig med hinanden og familien i huset. Perpetual og hendes familie er enormt søde og gæstfrie mennesker, som vi endte med at holde meget af. Det var skønt at få indsigt I deres hverdag og gøremål. Perpetual sørgede for at vi hver dag fik 3 gode måltider og hvis vi var i tvivl om det mindste, kunne vi altid søge hjælp hos hende eller nogle af hendes familiemedlemmer. Huset i Nungua ligger ikke langt fra centrum af Accra og man kan nemt komme derind med de lokale busser. Nungua er et skønt afbræk fra Acrras travle og fyldte gader. Så det kan virkelig anbefales at bo hos Perpetual, hvor der er frisk luft, ro og masser af plads til børn og voksne. Undervisningen af danse/trommegruppen Folkloric Selamta var af meget høj kvalitet. Vores undervisere var meget engageret, stjerne-dygtige til deres fag og gode til at lære fra sig. Vi havde det enormt sjovt sammen med dem og vi synes af 3 ugers undervisning var meget passende. Underviserne tog med ud i landsbyen Abrani, hvor vi oplevede landsbylivet og fik undervisning i nye smukke omgivelser.

Vi havde en fantastisk og fuldstændig uforglemmelig rejse til Ghana med undervisning af Selamta! Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger til dansegruppen, Perpetual og hendes familie – og ikke mindst til Elisabeth Lange for at arrangere det hele. /Signe Eggert, 2020 (På vegne af studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Back To Top